RSS

dimecres, 28 d’abril del 2010

Treballem La Segona República i la Guerra Civil. "La Vaquilla"

dilluns, 19 d’abril del 2010

La pau perpètua by Immanuel Kant

Hola, estem de benvinguda i encetem un nou projecte de treball molt més ambiciós que els anterior. De moment vos avancem algunes dades. Treballarem una webquest sobre la pau i els conflictes al si de la Humanitat que el seu autor Rafael Robles ha titulat, La pau perpètua, tot i utilitzant com a fil conductor l'obra d'Immanuel Kant del mateix títol. Per utilitzar la paginació i orientacions de la webquest la llegirem en castellà. Anem a dedicar algunes sessions a fer una primera lectura en classe per aconseguir una primera aproximació a un dels pensadors més importants de la cultura occidental i mundial. 

Però ... què sabem d'Immanuel Kant? 

RESSSSSSSSSSSSSSSSSSSS.

Doncs, ara en teniu l'oportunitat. Necessitarem saber dades biogràfiques bàsiques, esdeveniments importants que puguen haver-li influenciat a l'hora de fer la seua reflexió filosòfica i també, com no, algunes dades sobre l'obra que anem a llegir i treballar a l'aula. 

Ací en teniu dos recursos bàsics:
2. L'edició digital de La paz perpetua.

La primera entrada que haveu de fer al vostre bloc consistirà en fer una presentació del projecte i de l'autor i l'obra que anem a treballar.

RECORDEU:

1. QUE ELS AGRUPAMENTS HAN DE SER ELS MATEIXOS A TOTES LES ASSIGNATURES
2. QUE LES ENTRADES HAN DE DUR EL NOM DE L'ASSIGNATURA
3. QUE LES ENTRADES HAN DE SER RIQU

dimecres, 14 d’abril del 2010

NO ÉS FÀCIL

No, no és fàcil trobar la veritat. Treballar amb una "paleta " complexa amb molts colors i matissos. I això és precisament el que vos convidem a fer:  trobar els llums i les ombres d'un temps que encara està ací i que va travessar el nostre projecte des de la dècada dels anys 30 fins al 2000.

Aquest nou bloc va ser la ferramenta des de la qual guiarem el treball conjunt des de cadascuna de les assignatures que hi participen. Es per això que heu d'adonar-vos de l'organització del menú lateral, on, en breu, estaran enllaçats els blocs de grup que aneu a utilitzar per penjar les activitats que vos proposem. Aleshores, és fonamental que seleccioneu els blocs, que fem servir el màxim possible del què ja en tenim a l'assignatura d'ètica i que a partir d'eixe moment, les entrades que feu tinguen sempre com a etiquetes el nom de l'assignatura com a mínim.


 Barcelona, ciutat assetjada. Robert Capa. 1939

RECORDEU:

1. CAL TRIAR ELS BLOCS D'ACORD ALS AGRUPAMENTS QUE ANEM A FER SERVIR PER AL PROJECTE.
2. LES ENTRADES HAURAN D'ESTAR ETIQUETADES AMB EL NOM DE L'ASSIGNATUR.



Related Posts with Thumbnails