RSS

diumenge, 30 de maig del 2010

AVALUEM EN ÈTICA

Hola a tothom,

Es hora d'acabar el curs i molts i moltes de vosaltres ja esteu pensant al viatge de fi de curs, mentres nosaltres estem agobiats per l'avaluació i el tancament del projecte. El divendres passat ferem el control. Una gran experiència per a tots nosaltres: mai ningú havíem fet una prova semblant, ni l'alumnat ni els mestres. La novetat dona por, però ens obri noves experiències, noves reflexions, noves llums ...

Com que saber els instruments d'avaluació vos ajuda molt a valorar la vostra progressió, vos recordem des de l'assignatura d'Ètica, quins són els nostres instruments d'avaluació. Per cert, vos recorde dues cosetes:
  1. Penalitza el retard
  2. Cal lliurar tots els treballs per tenir opció a aprovar l'assignatura
Els instruments del tercer trimestre són:
  1. Participació i hàbit de treball
  2. Vídeo sobre la desigualtat de gènere
  3. Redacció sobre la tirania
  4. Slide sobre les ideologies al nostre entorn
  5. Control interdisciplinar (20% a totes les assignatures)
  6. Glog o póster interactiu
Per cert, els alumnes de 4t A no han fet les entrades amb totes les redaccions individuals (signades per cadascun/@ sobre la legitimació de la violència contra un tirà). Estan ja fora de plaç! 

El nostre agraïment sincer a Filòpolis per la il.lustració del seu web de la metàfora de Kant. El colom a hores d'ara és un símbol mundial. Representa per a nosaltres un dels grans somnis de la Humanitat.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts with Thumbnails